måndag 29 augusti 2022

Och där kom hösten!

Jo, nu är hösten här. Plötsligt drog regn, åska och svala vindar in. Skönt på sitt sätt efter en fantastisk sommar!

Hösten kommer också med jakt, älgprov och arbete på jaktmarken och då minskar tiden på bygget förstås. Lite har vi gjort, i alla fall maken. Jag har legat på sofflocket med huvudvärk, typiskt mig när lågtrycken kommer farande, jag är en riktig väderkärring.

Förra helgen hade vi besök av jaktkompis med hund, vilket alltid är lika trevligt. Andpremiären söndag morgon gav utdelning med en enda stackars fågel och kvällsbesöket ytterligare en till kompisen. 

På bygget blev det foder på garagefönstren, det känns bra inför vintern. 

Den här helgen blev det en fläkt till ventilen på toan samt ett tilluftsdon utanför i tvättrummet. Det funkar inget vidare med bara en ventil på toan när det finns en utsugsfläkt vid duschen. Den där doften man vill få ut ur huset sugs in i tvättrummet istället. Således blev monterades det en fläkt.
Men ett utsug kräver tilluft nån annanstans, så det fick hamna utanför toadörren. 
Nu hoppas vi att luften går rätt väg!

Lite trädgårdsarbete har det också blivit. Gräsmattan växer fortfarande och än mer lär den väl göra det nu när regnet har kommit. Ängen håller på att återta lite av det vi byggt som synes.

Resning och grävning i nån rabatt och runt buskar blev det också, en liten höststädning. Det lär väl behövas mer längre fram.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar